maanantai 21. maaliskuuta 2016

Karmiwan Qt kolme vuotiaita!

Niin se vaan on kolmaskin täysi vuosi ekasta Karmiwan pentueesta vilahtanut mennä!
Qt on pärjänneet todella hienosti kukin harrastuksessaan ja saan olla ylpeenä heistä ihan tämäntästäkin, ihana sakki! Toki ne on myös päätyneet juuri oikeisiin käsiin eli vakat on kantensa löytäneet.
Karmiwa-päivää vietettiin mun talviloman viimeisenä päivänä, aurinkoisena sunnuntaina, Q-kakaroiden synttäripäivän jälkihuuruissa. Paikalle piti alunperin tulla enempikin kasvatteja, mutta ainahan noita esteitä tulee, ei sille mitään mahda. Mukaan Päijänteen jäälle ois kyllä mahtunut!
f. Hannamari Nieminenf.Anna Silvain
Devin

Quinn

Pink ja Ink

Pink

Qra

Troy


Paikalla ollut porukka ilakoi senkin edestä. Paikalla olivat siis Anna Devinin ja Tinon kanssa ja Hannamari Qran ja Kinkun kanssa. Keli oli mitä parhain ja kun lääniä oli juoksi koirat ihan pöhköinä.
Mun koirat olivat jo viikon jäällä juosseet ja niiden lataus ei enää ollut parhaimmillaan, eikä etenkään anturat. Kantohanki on tassuille aika armoton, samoin röpelöinen jään pinta. Nartut on myös aikas jumissa. Särkylääkettä piti ihan antaa, että lähtis toipuminen vauhtiin ja BOTtakkia niskaan. Mutta eiköhän tuo levolla mene ohi.
Suuresti onnea kaikille 3-v Q pennuille ja menestystä neljännelle vuodellekin!!

1 kommentti:

Saija kirjoitti...

Onnea hienolle pentueelle!

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...