maanantai 27. tammikuuta 2014

Vihdoinkin talvi!

Kyllä kesti talven tulo k a u a n tänä vuonna. Ihan meni tammikuun puoleen väliin, ennenkuin se pimeys ja kura loppui. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan..
Saatiin Päijänteen mökki joulun alla valmiiksi ja siellä on vietetty likimain kaikki mahdolliset viikonloput. Onneksi sinne on lyhyt matka niin voi hyvin mennä lyhyeksikin aikaa. Ihana paikka se on!! Ja se rauha mikä siel on, ah! Koiratkin rakastaa paikkaa ja vinkuminen autossa alkaa jo hyvissä ajoin ;) Ne on siel ulkona melkein kaiken aikaa ja vaik ei oo aitoja niin pihassa ne pysyy, on aina pysyneet. Jopa Ink!

Kisaamassa olen muutaman kerran ehtinyt jo käydä. Ei mitään suurta ja mullistavaa tulosta kumminkaan, mutta eräänlainen rentous on kyllä tullut ratoihin ja se on hieno homma! Pystyy ajattelemaan jotain muutakin kuin tajuissaan pysymistä ;)
Sunnuntaina oltiin kisailemassa maneesissa Porvoossa. Tykkään siitä pohjasta tosi paljon. Minusta on parempi kuin tekonurmet. Kisat oli pienet koska eihän nykyiset kermaperseet halua vilposiin tiloihin ja maneesi pohjalle kun lelut likaantuu ja mitä kaikkea :D Pakkasta ei ollut nimeksikään, joten hyvin tarkeni. En tiedä miten sitä on ennen maailmassa pystytty tekemään koirain kanssa yhtikäs mitään, kun ei ne ihmisten mielestä kestä kylmää. Esimerkiksi valjakkokoiratkin; ei niillä juuri BOT-takkeja ole, saati muita krumeluureja ja siitä hangesta vaan juoksuun lähdetään. Samoin metsästyskoirat ja muut käyttökoirat. Toki pian koirat jalostetaan sellasiks, ettei ne pärjää kuin välimeren rannoilla ja keinonurmella.
Tässä näitä epäonnistuneita otoksia, mikäli haluaa katsoa: rata 1

                                            Toka rata LINK

Ja kolmas rata LINKInkerin pennut on pian vuoden vanhoja :-o
Mukavia on olleet uutiset joita olen niistä kuullut! Pian niitä voipi alkaa kuvailemaankin ja sijoitusnarttuni Ais meneekin hetimiten kun se virallisesti on mahdollista. Huuuuuiii kuin jännää!!
Tässä Aisista ihana talvikuva:

Pentue suunnitelmia ei nyt juuri Karmiwan nimiin ole. Haluan seurata rauhassa tän ekan pentueen ja mitä siitä tulee, että osaisin kenties tehdä oikeat valinnat sitten myöhemmin. Nartun kanssa ei nyt tule houkutustakaan minkäänmoiseen "tehotuotantoon" jota tuntuu olevan valitettavasti vallalla jonkin verran. Se on se suosikkiroduksi tulemisen kiro :/. Mut joo, ei näitä liene sen enempää kannata sohia kun ei ne mulle kuulu. Onneksi.

Ei kommentteja:

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...