sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Onneks aurinko liikkuu...

Tai eihän se liiku, mut paistaa kumminkin, niin sit ain joskus se osuu risukasaankin!
Jaun kisat oli viikonlopun ajan Tuusulassa. Talkoohommain lomassa sunnuntaina osallistuttiin Inkin kans ekoihin kakkosten geimeihin. Koira-raasu oli buffavahtina jo aamu seitsemästä..

Kakkosille tuomarina Sari Mikkilä ja harjoittelijana Arto...joku. Hypäri oli Sarin käsialaa. Persiilleen meni; ansoja oli peräperään ja esteelle 16 päästiin, ennen kuin Ink sanoi mun jarrutukselle; RÄYH!Ja painui väärälle esteelle. Karmeeta kalastelua se oli kaaharin kanssa jo ennen sitä, että ihan ansaittua tämä.
Seuraavalle radalle kasvoi sellain suuremman kokoluokan kasvihuonekurkku otsaan! Keljutti, kun tollain pikku-piski vie mua kuin kuoriämpäriä sinne ja tänne. Tästä varmasti johtui, että löytyi asenne ja keskittyminen. Ja jumalaare; nolla ja voittokii viel!! Hiemanko siistii =)
Kyllä tosiaan huomaa, että syksyn/talven/kevään treenit akatemialla alkaa kantaa hedelmää. Ois vaan kivaa, että tuon asenteen sais jokaiseen rataan... No, se on päättämis asia ja teen sen! UGH!
Outi Toni räpsi hyviä kuvia;
Arton kans juostaa kilpaa ;)
Täti ja pieni musta kilpasilla.
Inkeri arvostelee navigointia ;)

Kontaktista ei luisteta!

Täti ohjaa ja Ink kääntyy!

Vois vaikka luulla, että palikka kaatui...Mut ei !

Yhes koos maaliin :)


Ja ihana Sari otti tän viel videollekin!!
2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Hienoja tilannekuvia! Ja onnea vielä!

Onkohan tuollaien ohjaajan arvosteleminen periytyvää koirissa..? Aika näyttää :o

Bea kirjoitti...

Paljon onnea nollavoitosta!

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...