lauantai 25. toukokuuta 2013

Takaisin touhuilun pariin.

Inkeri pääsi torstaina Juhan aksatreeneihin pitkän mammaloman jälkeen.
Juha ei ollut paikalla vaan tuuramassa oli Jounin sijaan Maiju Korhonen.
Rata oli kyllä sellanen, että voe hyvää päivää.. Troyn kanssa ois voinnut viel räpistellä jotenkin, mutta tuon taskuraketin kanssa rytmiin pääseminen oli vähintäänkin hakusessa. Hinkattiin sitten alkua, ekaa yhdeksää estettä ja hyvä niin. Kyllä siinäkin jotain oivalluksia tapahtui.
Sunnuntaina (ed.viikon) kävin Mäntsälässä epiksissä molemilla koirilla. Osallistujia ei juuri ollut joten juostiin rataa Hasun Tiinan kanssa vuoron perään.
Inkin eka yritys oli hyvä ja siihen ois pitänyt tyytyä. Troy varasti lähdössä! Sitä ei oo kyllä koskaan tapahtunut ja onneksi oltiin nytkin epiksissä, oli helppo poistua radalta antamatta Troyn jatkaa.
Saman teki Taijalle, joka myös kokeili mennä pariin otteeseen Troipalla. Roiski kontaktit ja oli kaikinpuolin aika sikamaisella tuulella. Liekö sitten likaa sen päänupille katsoa, kun menin Inkerillä ekana?

Tänään Jaun leiri kisaaville ja mulla oli aamusta yksi treeni, kouluttajana mun idolini Janne Toivola :).
Rata oli haastava, kiva ja täynnä sokkaripaikkoja. Niitä sitten tehtiinkin ja ah ja voi miten mahtava fiilis kun onnistu vissiin kuusi sokkaria peräkanaa! Koiraa en juurikaan nähnyt, mutta "yleisö" kohahti kyllä =D.
Janne on kyllä super-hyvä kouluttaja; ymmärtää nopean koiran sielunelämää ja osaa auttaa sen kanssa juurikin  oikein.
Huomenna jatkuu leiri Jannen ja Vähiksen treeneillä, ehanaa!!

Kuvia pihatreenistä ja voikukkapellolta.


Ei kommentteja:

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...