maanantai 14. tammikuuta 2013

Pentuprojekti onkin jo pyörähtänyt käyntiin...

Niin tässä pääsi käymään, että Ink saa mahdollisuuden kokeilla äitiyttä jo kevään aikana jos kaikki menee hyvin.
Juoksu alkoi 5.1. ja siitähän asiat lähti rullaamaan. Olin ensin meinannut jättää pennutuksen loppuvuoteen, mutta koska Ink juoksee niin harvoin, on ajankohdan arvaaminen vähintäänkin haastavaa. Olin ajatellut keräillä niitä meriittejä kesällä, mutta; eihän se elämä pentuihin pääty! Voihan niitä tuloksia haalia kasaan mamma-loman jälkeenkin. Plussaa on tietty sekin, että onnistuessaan tämä homma tuottaa pentuja alkukesään luovutuksen osalta ja mikäs sen mukavampaa!!
Jokatapauksessa asiat ovat nyt siinä vaiheessa,että kahdesti on käyty progeissa. Tai itseasiassa Sepän Heini on ollut ihan korvaamattoman hyvänä" kennel-tyttönä" siskonsa Hannan kanssa; he ovat järjestäneet Inkin Mäntsälän eläinlääkäriasemalle progen ottoon aamutuimaan, jolloin minä olen ollut töissä. Ilman tuollasia ystäviä ei tulis kyllä mitään tästä hommasta.
Dewi Tweedin oljet odottovat Tampereella sulatusta ja huomenna varmasti tohtori jo osannee sanoa siemennysajankohdan kun kolmas proge on otettu. Kun aika saadaan sovittua lähdetään kohti Tamperetta!
Veikkaan loppuviikkoa, mutta saapas nähdä mitä "mestarit" sanoo.

Hirmuisen jännittävää tämä on, jos kohta t o d e l l a kallistakin lystiä. Sataset vaan vilahtelee käsien läpi kun Ink pyörähtää vastaaotolla. Ei kait tässä auta kuin pistää kädet kyynerpäitä myöten ristiin ja toivoa hyvää tulosta.
Ink on kyllä niin ihana koira, että kyllä se pentunsa ansaitsee ja toivon sen luonteen siirtyvän jälkeläisiin 100%:sti. Kaikeen tähän rulianssiin, joka on sisältänyt näitä kontrollikäyntejä ja silmäpeilauksen, se on suhtautunut täysin tyynesti. Heinin ja Hannan luo se jää mielellään ja on saanut tuhdin paketin Heinin tokokoulutusta siinä sivussa, ihan mahtavaa!!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vooi että (: minä oon kauan itselleni katsonut bordercollieta, mutta kaikista paikoista on pennut jo loppunut, tai sitten on toisella puolella suomea myyty... ://

Kennel Mithrandir kirjoitti...

Jänskää!! Tampereen pitäs olla hyvä paikka tiinehtyä!!! :)

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...