perjantai 25. tammikuuta 2013

Jäitä poltellessa..

Odottavan aika on pitkä... Viel on kolme viikkoa ennenkuin kanntais ultraan Inkeriä viedä. Voi tosin olla, että jos muut merkit asian paljastaa niin jätän ultran väliin.Mutta se jää nähtäväksi... Sekin.

Troy on ottanut Inkin paikan agilitytreeneissä ja se olikin tosi pätevä. Varmasti oli pätemisen tarvettakin, kun Troippa on ollut hiukan paitsiossa. Se kävi myös "laina-treeneissä" keskiviikkona Heikin kanssa. Heidät nähdään kisaradalla Vuokkosilla 3.2. Jännää! Heikki on niin taitava ja ne ovat hyvä pari Troyn kanssa, joten hyvin se varmasti menee! Ja onhan se ihan huipusti koulutettu ;)

Ink on nyt keskittynyt rauhallisempaan ja turvallisempaan tokoon. Ollaan treenattu avoimen liikkeitä, kun tulin sen ilmonneeksi kokeeseenkin. Mun on itseasiassa aina pakko laittaa itselleni joku tollanen deadline, että saan itsestäni irti treenaamisen. Hyvin Ink etenee, tietty Heini treenas sitä paljon kun Ink oli hänellä hoidossa proge-kokeiden aikaan.
Ink on kyllä protestoinnut hiljentynyttä elämäänsä...Se on suolistanut pari tyynyä ja järjestelee tavaroita (peittoja, tyynyjä) päiväsaikaan kun aika tulee pitkäksi ;D Toki se on saannut normaalit lenkitykset, mutta tokihan se tajuaa, että Troy käy aksapaikassa ja se itse ei.
 Ja kyllä ottaa pattiin :)

Ei kommentteja:

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...