sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Rimoja,rimoja, rimoja...

JAUn kisat Hyvinkään halissa, ykköset ja kakkoset lauantaina.
Tuomarina Mia Laamanen. Radat oli tosi kivat. Oli aikoja jolloin oisin hyperventiloinnut näistä profiileista, mutta kyllä ne nykyään on jo alkaneet sujua.

Hypäri oli ensin, se ohessa.
.
Menin vitoselle vastaan, onneksi Troyn voi jättää vaik miten kauas ja 99,9% prosentin varmuudella se suorittaa puhtaasti kaikki eteen tulevat esteet. Näin tapahtui nytkin ja vaudilla tultiin. Jarru unohtui minulta tai sen ajoitus ja koskapa jarru tuli hypyn päällä tuli 8. rima alas tais tulla myös 9 :(. Ennen hyppyä 16 en kertonut yhtään mihin rata jatkuu ja Troy loikkas hirmu loikan johonkin toiseen lääniin, takas tullessa 17 rima alas. Tulos siis 15.

Aksarata alkoi samantyyppisellä suoralla.


Troy matkaan taas itsenäisesti, minä olin puomilla vastassa. Nopea, hyvä kontakti ja rata sujuikin hyvin ja suunnitelman mukaan. A:n kontaktilta karkas, joten muutaman episkisan tarvis tämän asian teroittamiseen. Olisi pitänyt alkaa ennakoimaan kääntöä loppusuoralle ennen pussia, meni pitkäksi ja kun ryntäsi mun perään tuli tokavika rima alas :´( Tulos 5.
Aika taas huima, jotain -21 :))
Summa summarum: Ihan superkoira taas, kerrassaan upea!! Joka ikinen pudotus mun piikkiin. On se vaan herkkä laji; niin lähellä ja juuri niin kaukana on ne nollat.

Ei kommentteja:

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...