sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Viikonloppu auringossa.

Aurinko heräsi ja toi kevään eteläiseen Suomeen ihan tosissaan. Perjantai oli jo lämmin päivä, kun ajelin töiden jälkeen pitkin Vantaata ja metsästin viikonlopun agikisojen palkintoja.
Lauantai aamuna varhain siis ylitoimitsemaan JAUn kisoja Haarajoelle. Kisat sujui hyvin ja aurinkoinen sää sai kaikki hyvälle tuulelle.

Kisojen päätyttyä suuntasin Tuubin noudettuani kohti Loviisaa ja valmennusrenkaan leiriä. Olin siis missannut päivän koulutukset ja näyttökokeen. Kokoukseen ja saunaan kerkesin kuitenkin. Illanvietto jäi kohdaltani lyhyeksi; talkootyöt vaativat veronsa ja niin oli pakko hiipiä yöpuulle. Nukahdin varmasti hiukan ennenkuin pää osui tyynyyn ;).
Sunnuntai aamuna kahdeksalta alkoi tokotus Jonten johdolla totuttuun tapaan. Ongelmien ratkaisua jatkettiin. Muutama ihan mielenkiintoinenkin asia tuli esiin, vaan pääsääntöisesti ongelmia puitiin kuulomatkan ulkopuolella ja homma meni kentän reunalla höpötykseksi :o/.
Tuubin kanssa otin luoksetulon, jossa seteki aikamoisen banaanin viime kisassa, mutta nyt se ei sitä tehnyt. Jonten mielestä banaani liittyy pallon jahtaamisen laukaisemaan metsästykseen...Palloa Tuubi ei ole saannut kuukausiin, mutta mielikuva on sitten vissiin tiukassa. Koskapa Tuubi oli vielä aika toipilas, en tohtinut sitä suuremmin rasittaa.


Leiriltä kotiin ja iltasella poikettiin Miljan kanssa Lukumiehen lampolassa katsomassa 86 uuden uutta karitsaa! Kuvasatoa ohessa :).Lopput kuvat ihanuuksista täällä


Ei kommentteja:

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...