lauantai 4. huhtikuuta 2009

Ja kura lentää.

Kevät on täällä ja rapa roiskuu. Huushållin puhtaanapito alkaa olla mission impossible, Tuubista irtoo karvaa varmaan enemmän kuin hyvä villaisesta lampaasta! Paskoja pitäis pihalta noukkia... Montakohan kottari kuormaa...? Naapuri oli saavuttanut neljän kärryn haamurajan, siivottuaan osan pihasta. Kyllä meilläkin varmaan pari kärryä löytyy ;o). Kuitenkin, ihanaa kun luvassa on kevättä ja kesää!

Torstaina Troy treenaili agiliitosta. Otettiin perusohjaus juttuja, ihan muutamalla hypyllä. Jenkkikäännöstä palauteltiin myös mieleen. Kontakteja vahvistin. Pitäis saada itsenäisemmäksi. Keppikulmia harjoiteltiin myös. Ei ihan viel 90asteen avo onnistu, mut kunhan reenataan ni onnaa.

Perjantaina kahdentunnin treenit Kumpparilla. Mukana myös Mirva ja Nilla koirineen. Päätettiin ottaa kisamaiset treenit, yksi koira kerralaan maneesissa. Troy teki paikallaolot ekassa ryhmässä, ok. Tuubi teki EVLn liikkeet. Treenin puute näkyi taas yliyrityksenä ja huonona keskittymisenä. mm. tunnarissa se toi ihan vaan sen ekan joka osui kohille. Uudelleen lähetys ja se palautti ensin otetun paikalleen ;o) ja otti nyt nenän käyttöön ja löysi oman.
Ei ollut hurraamista Tuubin suorituksessa ei, mutta peiliin voi katsoa rva Mustonen....

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...