perjantai 20. maaliskuuta 2009

Takaisin hommiin.

Maneesi perjantai tuttuun tapaan.
Oli tarkoitus treenata molempia koiria. Tuubin laitoin ensin autoon, takapenkille. Hain Troyn ja se pentele meinas hypätä auton katolle, luukku kun oli vielä kiinni! Onneksi spoileri esti sen aikeet (mitkä ne ikinä olivatkaan!?). Luukku auki ja Troippa autoon ja välittömästi murinaa Tuubille, kerpeles! No, Troyn treeni reissu oli ennätyksellisen lyhyt, se päättyi siihen paikaan ja koira päätyi niskapers-otteella takaisin tarhaan :o(.
Tuubi oli super iloinen ja niin innokas tekemään töitä pitkästä aikaa. Me tehtiin se viime viikolla tutuksi tullut belgien seuraamiskaavio. Mitä pidemmälle päästiin sitä paremmin meni =D. Tehtiin muutkin liikkeet paitsi hyppy ja tunnari jäi tekemättä.
Oli ihanaa tehdä hommia Tuubin kanssa :) Se oli niin vilpittömän iloinen sairasloman päättymisestä. Vien sen kyllä akupunktioon hoidattamaan tappelun aiheuttamia jumeja, jahka rahaa hiukan kertyis :o/ . Kuukauden päästä sitten kisoihin, jee!
Tsemppiä kaikille Kirkkiksen kisoihin!

Ei kommentteja:

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...