perjantai 9. tammikuuta 2009

Perjantain tokotus.

Paluu arkeen tokotreenienkin suhteen. Perjantai porukka kokoontui taas Kumpumäkeen tokoilemaan.
Tuubin kanssa tein koko EVL:n. Se oli niin hieno! Ei kait pitäis lainkaan hehkuttaa, liekö tietää pahaa onnea tai mitä, mutta silti. Se oli niin tasaisen hyvä kaikessa. Ei mitään tiplua tai kuprua missään ja se odotti joka liikkeen jälkeen ihan intona seuraavaa temppua, nyt se oli ihan selkeetä. Nyt on pallo-juttu unohtunut :).
Troippakin oli mukana, kävelin maneesille ja takas, niin tuli lenkityskin (ihanassa kirkkaassa kuutamossa!). Päätin ottaa sen kanssa myös muutaman tempun. Liian pitkän tauon jälkeen innostuin kokeilemaan ohjattua. Ekaa kertaa joku muu vei kapulat ja ekaa kertaa oli kaikki kolme kapulaa. Ainoa "virhe" mikä Troylle meinas tulla, oli se ettei se ois malttanut pysähtyä merkille. Itse nouto onnistui hienosti. Tosi WOW, totaalisen tauon jälkeen. Myös ruutu tehtiin, lujaa kuten aina ;). Tunnari teetti töitä enemmän. Kun kaveri rauhoittui tarpeeksi ja muisti ajatella + haistella, temppu onnistui hienosti.
Tuli niin hieno fiilis! Taitavat rekut =D

Ei kommentteja:

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...