sunnuntai 25. tammikuuta 2009

KV toko Turku

Lauantai iltapäivänä suuntasimme Tuubin kanssa Turkuun. Matkaseuraksi saimme onneksi Katin & Rhon, ei tarvinnut takastulo matkalla pilkkiä ratissa. Kisa oli edellisvuoden tapaan illalla...Eli yöllä. Tuubi oli kolmanneksi viimeisenä (kuten viimevuonnakin) ja suoritusvuoro siis puolen yön aikaan.
Tuubi oli hyväntuulinen kun pääsi yksin reissuun. Paikka oli tuttu ja se tiesi heti mistä oli kyse.
Paikallaolot; istuminen 10, makuussa kääntyi piilolle 8. Seuraaminen 8,5, idarissa seisoi istumisen 6,5. Luoksetulo 7 ja ruudussa pientä hapuilua 6. Ohjattu 7 ja hyppynouto 9. Tunnari vaati pidemmän haistelun 8 ja kaukkarit oli ok 8,5. Kokonaistulos 249 ja keskikastiin, kuten aina (12/25).... Perkules!
Hyvää oli se, että Tuubin asenne on selkeesti parempi ja se on aktiivinen ja tekee töitä minulle eikä pallolle. Matkaa ihanteeseen on vielä ja treenitahtia joutuu kiristämään, mikäli mielii pois keskikastista. Tiltu tallensi kaiken videolle. Tiedosto on liian suuri ladattavaksi tänne, mutta koitan opetella editoimaan, katsotaan jos onnistun ;).
Suuresti onnea woittaja Welmulle, toiseksi tulleelle VIPille ja kolkki Flulle!3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuubi näytti iloiselta! Häntä heilui koko ajan =) Kyllä ne pisteetkin siitä lähtee nousuun...
t:Sirke

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä! Kuitenkin useasta liikkeestä saitte hyvät pisteet :)

Heidi M kirjoitti...

Kiitos Sirke ja Sanna tsempeistä. Mulla on vaikeita nää "dagen efterit".. Päässä soi vaan viisu; "Mikä on kun ei taidot riitä? Mikä on kun ei onnistu?"

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...