sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Ou noooou!

Muutamat agilityt taasen takana ja hieman (liikaa) kaikkea muutakin.

Torstaina oli Niinun treenit Ristinummella ja rata oli oikein mukava ja haastava.
Me ei Troipan kans meinattu päästä alkua pidemmälle vaan jysähdettiin hinkkaamaan alun leikkausta, jota en millään meinannut saada onnaamaan.
No, loppurata oli aikamoista epäonnea niin ikään, enkä saannut itseäni ryhdistäytymään vaikka tiedostin oman "vetelyyteni"... Ihan kamalaa, kun ei vaan, niin ei :o( Ja Troippanen painoi duunia ja akka senkun löysäili. Ilmeisesti näinkin voi käydä...Käskyt ei vaan mee aivoista lihaksiin/jäseniin...?

Lauantaina oltiin Troyn kanssa tutustumassa dog-frisbeen saloihin Kirkkonummella Tsekki-open johdolla. T o d e l l a mielenkiintoinen ja vauhdikas laji, jossa Troy oli ihan luonnonlahjakkuus! No, kaikki jotka on nähneet mun heittävän ihan mitä vaan, voivat kuvitella, että minua tämä luonnonlahjakkuus ei juurikaan koskenut ;o). Lätty lensi minne sattui ja miten sattui. Ohjeita oikein heittämiseen saatiin ja heittoharjoittelu kattaakin lajista 80% !
Troy oli aikalailla tasaraha iltapäivän heittotreenien jälkeen, rankkaa hommaa!

Sunnutai-aamuna JAUn kisat Järvenpäässä ja 2 x Kari Jalosen aksarata.
Radat oli yllättävän haastavia verraten siihen mihin oon tottunut; hankalia kulmia ja vientejä. Yhtäkaikki, en pitänyt ratoja meille mitenkään vaikeina. Sellasia niistä kuitekii tuli :o/.
Hyllyt molemmilta radoilta. Toka oli kyllä ihan pyllystä, Troy bongas pujottelun jostain kaukaa ja jätti mut ohjailemaan jotain mielikuvituskoiraa ja meni intopiukeena pujottelemaan!!
Harmitti ihan eniten paljon ja kauhiasti! En saannut otetta radasta, itsestäni, en koirasta. Ihme mahalasku, kun pitkään on mennyt niin hyvin. Nyt tars jotenkii saada ajatukset paremmiksi ja itseluottamus takaisin huomisiin iltakisoihin.
Sen jälkeen taidetaan ottaa isompi projekti epiksiä ja frisbeen heittotreenejä perheen kanssa ;0).

2 kommenttia:

Iristäti kirjoitti...

No johon nyt.... ihan kun olisin omia tuntemuksiani lukenut, kun luin noita sun Niinutreenejä. Ihan pelottavankin ärsyttävää, että juuri noinhan se on mullakin menny :(

Onko sulla treenien rataan tutustumishetkessä kuitenkin ihan sellainen itsevarma olo, että hyvin menee tänään? Mulla on – säälittävää. Mitä tehdään meille tätilöille??

Heidi M kirjoitti...

Juu, juu.
Tiesin sunnuntaina esimerkiksi ihan tasan, että ei tuu mitään, en saannut ns. otetta radasta...Raivostuttavaa! >:(
Onkohan tää siis joku tätien geenivirhe?

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...